Istoric

Acum 5 ani, la inaugurarea Pensiunii Le Baron****, incepea o poveste cu fosnet de codru verde, susur de ape si pas usor de caprioara, scrisa cu "noblete si rafinament" si cu promisiunea ca "povestea merge mai departe..."

Promisiunea a fost respectata si daca, pret de cinci ani, Le Baron a trait ca un baron medieval, solitar si demn, ne-am gandit sa-i alungam singuratatea prin aparitia micutei La Baronesse, dulce si suava ca o baronesa.

Inca de la inaugurarea primului corp de cladire (Le Baron), in anul 2007, principalul nostru obiectiv a devenit satisfacerea pe deplin a celor ce ne calca pragul. Pentru aceasta, timp de cinci ani, am imbunatatit continuu serviciile turistice adiacente si am creat spatii speciale, dedicate petrecerii timpului liber. 

Experienta acumulata in timp ne-a facut sa intelegem nevoile oaspetilor nostri, fie ca vorbim de familii cu copii sau de grupuri de prieteni. In fond, dezvoltarea complexului turistic a venit ca urmare fireasca a feedbackului primit din partea turistilor.


GALERIE FOTO DE LA INAUGURARE (2007)


AdmirorGallery 3.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.